Transport Marfa

Transport Bucuresti

Am facut din munca noastra de zi cu zi o pasiune, pentru noi activitatea zilnica de transport marfa, mobila nu mai reprezinta de mult o obligatie. Cand pui pasiune si iti dai interesul in ceea ce faci, cum o face echipa noastra de relocari bunuri, intr-adevar rezultatul este cel dorit iar clientul multumit.

Un principal mod de promovare pentru noi este “ clientul multumit “. Iti poate fi greu de crezut ca un transport diverse, transport mobilier Bucuresti poate porni de la 70 de lei. Este adevarat, poti cere si primi in maxim 10 minute o oferta complexa de preturi transport doar adresandu-ne un email pe formularul nostru de contact.

Pretul / Costul de 1 leu pe km pare ireal, avand in vedere ca o masina de tipul taxi, nu de transport marfa, merge cu 1,4 lei pe km. Flota noastra de masini indeplineste fara probleme nevoile fiecarui client.

Suntem constienti ca UN CLIENT multumit iti poate aduce unul sau doi potentiali clienti dar mai stim ca si un CLIENT nemultumit te poate lipsi de alti 10.

 

Transport marfa oriunde

Prin volumul ridicat de munca iti putem oferi transport marfa, mobila, diverse oriunde in tara la preturi competitive, dar interesul dumneavoastra. Transport in tara si transport intern poate deveni cu noi mai ieftin decat cu cineva din familie, rutele noastre zilnice se pot intersecta cu adresa ta de livrare marfa sau livrare mobila. Este putin probabil sa nu acoperim saptamanal cel putin jumatate din tara cu rute de transport extern si transport intern, bagajul, marfa, mobila ta poate ajunge la destinatie sub forma de COLET. Asta inseamna totodata ca este si un serviciu transport ieftin si rapid si nu in ultimul rand transport de calitate.

 

Nu intermediem transporturi si nu incercam sa supraevaluam costul adevarat de transport marfa, ba mai mult, este in interesul nostru sa manipulam marfa, mobila, sa ocupam tot spatiul din Autoutilitarele noastre, in scopul de a ajunge la destinatia finala cat mai incarcati.

Principiul nostru nu este “ unde-s multi puterea creste “, principiul nostru este: “ unde-s multi, PRETUL scade “

Transport mobila marfa Bucuresti

Personalul nostru tanar, dornic de munca si experimentat cu ani in domeniul transport, manipulare marfa, mobilier, diverse echipat cu tot ce este necesar, nu va face niciodata o unealta pierduta in scopul de a nu duce la bun sfarsit nevoile dumneavoastra, fie ele neprevazute. Daca simti nevoia ca produsele tale au nevoie de protectie extra, va putem oferi cutii carton transport, folie strech, folie cu bule, saci transport si alte produse destinate protectiei in timpul transportului obiectelor personale.

 

Nu incerca in alta parte, doar cere o oferta pret / cost transport marfa, diverse !!!

Call Now ButtonSunati acum