Portofoliu

frf-330-120-yellow-1

Sprijinim nu numai nationala romana de fotbal, dar si cluburile din toata tara la meciurile organizate oriunde in Romania! Federatia Romana de Fotbal se bazeaza pe serviciile noastre de transport rapid si in siguranta, pentru o experienta completa a unui meci de fotbal, la care contribuie si echipele noastre dedicate si mereu prezente la desfasurarea meciurilor. Ne asiguram nu numai ca transportul se desfasoara in conditii excelente, dar si ca obiectele transportate sunt asezate corect si sigur si creeaza o atmosfera extraordinara la fiecare meci, iar la finalul evenimentului sunt demontate si ajung inapoi in cele mai bune conditii. Ne bucuram sa fim parte din succesul fotbalului romanesc!


Coca Cola

Coca-Cola este cea mai populara si cea mai bine vanduta bautura racoritoare din istorie, iar brandul Coca-Cola este cel mai cunoscut brand din lume.

Firma noastra se bucura de o frumoasa colaborare in materie de servicii de distributie, transport marfa Bucuresti si transport marfa in tara pentru compania Coca-Cola, de mai bine de 2 ani. Parteneriatul nostru se desfasoara in conditii bazate pe incredere si profesionalism, iar echipele noastre realizeaza serviciile de transport rapid si eficient pentru ca dumneavoastra sa savurati cele mai reci bauturi Coca-Cola.


libra-330-120

Libra Internet Bank este o bancă din România orientată către nișa profesiunilor liberale, care doreste sa fie mereu pe placul clientilor sai prin sedii moderne. Ceea ce Eutransport.ro are in comun cu Libra Bank este dorinta de a multumi intotdeauna clientul si de a-i oferi servicii cu un inalt grad de profesionalism. Libra Bank a apelat la serviciul nostru de mutari firme pentru multiple din sediile sale din Bucuresti, iar relatia cu firma noastra a fost mereu una productiva si plina de satisfactii.


jacobs-330-120

Cafeaua Jacobs ocupă prima poziţie în topul celor mai vândute branduri de cafea, într-o piaţă dominată de mărci produse în străinătate si este stiut ca brandul beneficiaza de o promovare intens mediatizata, atat prin reclamele tv, cat si prin evenimentele organizate in toata tara.

Pentru ca Jacobs sa va poata pune la dispozitie cea mai buna cafea si cel mai aproape de dumneavoastra, a apelat la serviciile noastre de transport marfa si obiecte in tara, Eutransport.ro fiind partener de incredere de mai bine de 2 ani.


british-council-330-120

British Council este o instituție guvernamentală a Regatului Unit care reprezintă cultura britanică în toată lumea. Țelul instituției este promovarea culturii Regatului Unit în alte țări și colaborarea în domeniile culturii și învățământului. Pentru a putea realiza aceste obiective, firma Eutransport.ro vine in ajutorul British Council si asigura transport marfa si transport obiecte din Bucuresti catre destinatiile alese pentru desfasurarea diverselor evenimente organizate de British Council sau la care aceasta institutie participa.

Sunati acum